Elcia84 23.10.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Witam,Chciałabym umeblować mój mały salon, w związku z tym bardzo proszę Was o pomoc i propozycje ustawienia mebli. Na tą chwilę to co mam to stół o wymiarach 160 cm na 90 cm i do tego 6 krzeseł. Chciałabym dokupić sofę i jakiś regał/komodę, telewizora nie przewiduję. http://images67.fotosik.pl/302/361c2e93310678e5med.png' alt='361c2e93310678e5med.png'>Obecne mam dwa pomysły:Pierwszy- sofa na odcinku o długości 228 cm- komoda na tej krótszej ścianie- stół między drzwiami a schodami pod ścianą – długim bokiem do ściany - obraz nad stołem i między konkietę a oknem nad sofą Drugi- sofa pod ścianą z mniejszym oknem- komoda przy ścianie o długości 228 cm, do tego nad komodą otwarta szafka – taka półka- stół między drzwiami a schodami pod ścianą – długim bokiem do ściany lub odwrotnie- obraz nad stołem Co o tym siądziecie, jakie macie pomysły. Edytowane 23 Października 2014 przez Elcia84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 23.10.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie przemawia do mnie ustawienie sofy na wprost wejścia do pomieszczenia ani układ, gdzie widok z sofy jest głównie na "las nóg" krzeseł i stołu(określenie zapożyczone od koleżanki z innego forum). Proponuję strefę jadalnianą urządzić na wprost wejścia a wypoczynkową w środkowej części pokoju - widok z sofy na większe okno i komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia84 23.10.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Pomysł fajny. Jest tylko problem, bo pod oknem jest grzejnik, więc wstawienie tam komody odpada, bo raczej głupio będzie to wyglądać - między parapetem a komodą byłoby kilkanaście centymetrów przerwy. A znowu widok na grzejnik, też nie jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknttt 23.10.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Edytowane 25 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 23.10.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Grzejnik możesz zabudować(google:"zabudowa grzejnika") a komodę postawić pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts